Uncategorized

Ρωτήθηκε για ΠΑΣ, ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Καμπιάσο

Συνέντευξη ενόψει του αυριανού αγώνα παραχώρησε ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ρωτήθηκε τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΚ όσο και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε:

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, καθώς χρειάζεστε τον βαθμό για να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πως προσεγγίζετε τον αγώνα;

«Σίγουρα είναι ένα παρά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ανυπομονούμε να παίξουμε και θέλουμε να έρθει η στιγμή που θα εκπληρωθεί ο στόχος όλης της χρονιάς. Μετά από τόσους αγώνες, με ένα βαθμό μόνο θα καταφέρουμε να κερδίσουν την εκπλήρωση του στόχου μας του στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια όταν κάποιος παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και φοράει αυτή τη φανέλα, θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζει τον επόμενο αγώνα ως τον πιο σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους αξία και όλα είναι σημαντικά για εμάς. Αυτό το παιχνίδι βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θα δώσει έναν τίτλο, τον οποίο οι παίκτες, η ομάδα και οι φίλαθλοί θέλουμε πολύ».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Ο κόσμος παίρνει τα μηνύματα με το παιχνίδι μας, όχι με τα λόγια. Δεν χρειάζεται να τους στέλνουμε μηνύματα μιλώντας, αλλά παίζοντας. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να το αντιμετωπίσει έτσι και ο κόσμος, με το να είναι μαζί μας και να μπορέσουμε μετά τη λήξη του να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου».

Λίγες ώρες μετά υπάρχει και η ρεβάνς με την ΑΕΚ. Εχεις πίστη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς;

«Αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Ολη μας η ενέργεια πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτό το παιχνίδι».

Στην Κέρκυρα δήλωσες ότι θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο και την επόμενη χρονιά. Επιθυμείς η επόμενη σεζόν να σε βρει στον Ολυμπιακό;

«Καταρχήν δήλωσα ότι έχω σκοπό να παίζω και όχι ότι έχω σκοπό να παίζω μόνο για μία χρονιά ακόμα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να κερδίσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε. Να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς δυνατά. Από ‘κει και πέρα θα έχουμε πολύ χρόνο για να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα θέματα. Θα έχουμε το χρόνο να συναντηθώ με τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Αν η ιδέα που έχει εκείνος για το σύλλογο ταιριάζει με την ιδέα που έχω για το μέλλον του συλλόγου, τότε ναι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω εδώ. Γιατί όχι. Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά το μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!