Uncategorized

Δεύτερες στην Ευρώπη τα κορίτσια μας- Έσπασαν τα δοκάρια

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της LEN Euroleague καθώς ηττήθηκε με 7-6 από την γηπεδούχο Κίνεφ Κιρίσι.

Οι αθλήτριές μας έσπασαν τα δοκάρια καθώς η μπάλα χτύπησε σε αυτά όχι μία και δύο αλλά… εννιά φορές! Επίσης πλήρωσαν ουσιαστικά και το κακό ξεκίνημα καθώς η Ρώσικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 1-4, με τις ερυθρόλευκες να συνέρχονται και να μειώνουν σε 3-4 και 4-5 αλλά η Κίνεφ ξαναπήρε το προβάδισμα με 4-7 και καταφέραμε να μειώσουμε στο τελικό 6-7. Αξιοσημείωτο είναι ότι 2 λεπτά πριν λήξει η αναμέτρηση έπεσε η.. τάση του ρεύματος  όταν οι ερυθρόλευκες έκαναν επίθεση και οι Ρωσίδες βρήκαν τη δύναμη να ξεκουραστούν λίγο παραπάνω! Φυσικά και η διαιτησία δεν ήταν φιλική με τις ερυθρόλευκες που έχουν παράπονα δικαιολογημένα από πέναλτι που δεν δόθηκαν, ανύπαρκτα επιθετικά ακόμα και για τον… χρόνο του αγώνα!

Φυσικά να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα μας και είμαστε περήφανοι για τα κορίτσια μας που έφτασαν στο δεύτερο σκαλί της Ευρώπης και μάλιστα η πρωταθλήτρια ομάδα Κίνεφ έπαιζε μέσα στην έδρα της!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!