Uncategorized

Οι μεγαλύτεροι μπασκετικοί βρυκόλακες της Ευρώπης…

-Ότι και να πει κανείς για την ομάδα αυτή είναι λίγο. Εκεί που όλοι έχουν πιστέψει ότι έχει πεθάνει ότι δεν έχει ανάσα, με κάποιο μαγικό και μοναδικό τρόπο, δικό της τρόπο,κάνει τους πάντες να τρέμουν να σταθούν στα πόδια τους όταν τα ματς πάνε στα τελευταία λεπτά, όταν τα ζόμπι αρχίζουν να βολτάρουν…

-Μπασκετικά τι να αναλύσεις τώρα ; Δεν εχώ τους κατάλληλους παλμούς αυτή τη στιγμή που γράφω το κείμενο να σας πω για πικ εν ρολ και δυναμικά χετζ άουτ.. τέτοια ματς κατά 80 τα εκατό τα παίρνεις στον τσαμπουκά στο πάθος στην μαγκιά να κρατήσεις το κεφάλι έξω απ το νερό…

– Αυτή η ομάδα ώρες ώρες σου δείχνει ότι ζει για ματς τύπου do or die … τα ψάχνει ρε παιδί μου τα ζητάει ο οργανισμός της … τρέφεται από αυτά …

– Το κοινό της Εφες όλα τα λεφτά. Οι μισοί και πλέον στο γήπεδο ήταν οπαδοί άλλων ομάδων, οπαδοί που τους έδωσαν δωρεάν εισητήρια στις πλατείες της Κωνσταντινούπολης για να γεμίσει το γήπεδο. Είχαν ανακοινώσει sold out σε γήπεδο που είχε πολλά άδεια καθήσματα . Έκαναν μια μεγάλη  προσπάθεια να φτιάξουν μια καυτή ατμόσφαιρα αλλά τα τρίποντα του Σπανούλαρου πάγωσαν εύκολα την κερκίδα των μισθοφόρων.Α και μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας το πανό με το λεωφορείο.. λίγο σεβασμός που τους δίνεται η δυνατότητα να δουν από κοντά την μεγαλύτερη μπασκετική προσωπικότητα της Ευρώπης τον Βασίλη Σπανούλη.  

– Τα κεφάλια μέσα από αύριο. Η ομάδα πρέπει να πάει με το μαχαίρι στα δόντια. Ένας τελικός ακόμα είναι. Η Εφες εχει πέσει στο καναβάτσο αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την κάνουμε να το πιστέψει. Προσοχή να μην κυνηγάμε πάλι το σκορ. Απ την αρχή του ματς σαν κομάντο να μην πάρουν ανάσα.

– Σε ότι αφορά εμάς που θα πάμε στο Σεφ.. Ότι ζητήσαμε το έκανε η παρέα του Σπανούλη. Έφερε την σειρά στον Πειραιά. Τώρα θα αναλάβουμε εμείς δράση.. 12.000 κολασμένοι .. φωνή, πάθος,χειροκρότημα τραγούδι εκεί που πρέπει. Μπαλά μπάλα θα πάμε και μεις με την ομάδα, άμυνα άμυνα .. Το ξανά λέώ για να μην την πατήσουμε όπως αυτοί που έστηναν πάρτι σε άλλα γήπεδα πριν καν παίξουν ένα ματς πριν καν κάνουν μια νίκη με αποτέλεσμα να κάνουν βόλτες με λεωφορεία ανα την Ελλάδα. Η Εφες είναι ζαλισμένη είναι απογοητευμένη αλλά δεν πρέπει να νιώσει ούτε στιγμή ότι μπορεί να ξανά κάνει την ζημιά στο γήπεδο μας.

– Αυτή η παρέα του Βασίλη του Γιώργου του Κώστα του Βαγγέλη αξίζει να πάει στο φαιναλ φορ και ότι θέλει ας γίνει εκεί . Έτσι πάει κάθε φορά σαν αουτσάιντερ για την βόλτα της για την πάρτη της και ότι βγει.. οι άλλοι θα έχουν το άγχος.

Αλλά ΑΞΙΖΕΙ να είναι εκεί. ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκεί.Θα πουμε πιο πολλά όταν με το καλό έρθει εκείνη η μαγική ώρα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!