Uncategorized

Την κέρδισε με φουλ… εξυγίανση

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ χάρις το γκολ του Ρομαό αλλά τελικά δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό καθώς η ήττα από το γκολ με το χέρι του Πατίτο στο Καραϊσκάκη έκρινε τελικά την αναμέτρηση. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το ’25!!!

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ ο Φορτούνης σούταρε αλλά ο Ανέστης έπεσε σωστά στη γωνία του και έσωσε από ένα γρήγορο γκολ. Η ΑΕΚ που έδειξε αιφνιδοασμένη από αυτήν την εξέλιξη προσπάθησε με σκήρά μαρκαρίσματα να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα αλλά αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Ρομαό που έπεσε στην παγίδα τους και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος έκλεισε τα μάτια στην κόκκινη κάρτα στον Βράνιες ο οποίος πάτησε εκτός φάσης τον πεσμένο Μάριν αλλά είδε μόνο την κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΚ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο όταν το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Καπίνο. Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στο 33′ με τον Μάριν όταν μετά από ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ , για να έρθει η τελευταία καλή φάση του αγώνα με τον Ρομαό όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ, και έμεινε το 0-0 κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Στο ημιχρόνο επικράτησε η δύναμη στις δύο ομάδες με τον Λεμονή να περνά τον Καρντόσο στη θέση του Ανσαριφάρντ και τον Ανδρούτσο στη θέση του Καμπιάσο. Η ΑΕΚ έχσσε την πρώτη της φάση με το απευθείας φάουλ του Μάνταλου αλλά έσωσε ο Καπίνο. Ο Ολυμπιακός τελικά σκόραρε στο 82 με τον Ρομαό αλλά δεν ήταν αρκετό καθώς η τύχη του γύρισε την πλάτη όταν στο 90 ο Καρντόσο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ έκανε τα γνωστά της και έπεφτε κάτω έκανε καθυστερήσεις, αποβλήθηκε ο Ανέστης για καθυστέρηση και ο Ντα Κόστα για χτύπημα εκτός φάσης και έτσι το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να περνά στον τελικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!