Uncategorized

“Με ένα παιχνίδι δεν πας στο Φάιναλ Φορ”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη σειρά μίλησε για τους παίκτες που ήρθαν απ τον πάγκο και βοήθησαν, για την μη χρησιμοποίηση του Γιανγκ αλλά και το ότι ήταν απλά το… 1-0.

Αρχικά λοιπόν είπε:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Ημασταν πολύ κοντά στο σχέδιο που είχαμε ετοιμάσει. Εκτελέσαμε πολύ καλά αμυντικά και επιθετικά όλα τα σημεία κλειδιά.

Ηταν πολύ σημαντικό ότι στην πρώτη περίοδο παίξαμε πολύ καλή άμυνα και κυριαρχήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Και αυτό οφειλόταν στην καλή μας άμυνα. Επιθετικά είχαμε καλό ρυθμό. Αυτό μετράει για τον καλό ρυθμό που παίρνεις από την άμυνα. Εχουμε πέντε διψήφιους παίκτες στο σκοράρισμα. Ολοι όσοι ήρθαν από τον πάγκο υποστήριξαν την ομάδα και βοήθησαν για τη νίκη.

Δυστυχώς δεν είχα χρόνο συμμετοχής για τον Πάτρικ Γιάνγκ, αλλά του μίλησα και θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς. Ηταν μόνο τακτική απόφαση ότι δεν έπαιξε. Δική μου απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Κάναμε μόνο το 1-0, πρέπει να παλέψουμε περισσότερο, να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Το επόμενο ματς θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Και εκεί θα θέλουμε τους φιλάθλους μας”.

Για τον πλουραλισμό του Ολυμπιακού ο κύριος Σφαιρόπουλος είπε:

“Ο Ολυμπιακός στηρίζεται στο σύνολο του. Εχει τον ηγέτη της, τη βάση της ομάδας, τους καινούργιους που συνεισφέρουν και αυτοί. Διαθέτουμε ένα σύνολο παικτών που μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί πολλά πράγματα. Η ομάδα ετοιμάζεται όλη τη χρονιά για αυτά τα ματς. Δουλέψαμε κάποιες λεπτομέρειες σε επίθεση και άμυνα και αυτές φάνηκαν. Δεν πρέπει να συζητάμε πολλά. Το να λέμε ευχολόγια δεν μου αρέσει. Πρέπει να έχουμε οδηγό την καλή μας απόδοση. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα από σήμερα και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε”.

Για την πολύ καλή απόδοση όλων των παικτών που ερχόντουσαν από τον πάγκο, σχολίασε:

 “Χαίρομαι όταν μπαίνουν όλοι και παίζουν καλά. Ετσι πρέπει να είναι όλοι σε όλα τα ματς. Ολα τα ματς είναι κρίσιμα. Ολοι πρέπει να κάνουν αυτό πρέπει που να κάνουν. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος”.

Ενώ τέλος σε ερώτηση για τον ελληνικό κορμό και τη σημασία του για να μείνουν οι παίκτες ταπεινοί, είπε:

 “Οι παίκτες που είναι εδώ πολλά χρόνια, είναι έμπειροι σε αυτό το κομμάτι. Ξέρουν ότι η σειρά είναι μεγάλη. Με τις υποδείξεις και ομιλίες τους θα τους κρατήσουν έτοιμους. Επαναλαμβάνω ότι κάναμε το 1-0. Με ένα παιχνίδι δεν πας στο Φάιναλ Φορ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!