Uncategorized

This is… Σ.Ε.Φ.

Ο νόμος του ΣΕΦ για μία ακόμη φορά με αντίπαλο την ΕΦΕΣ, επικράτησε.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν απόντος του Λοτζέσκι έκανε το 1-0 στην σειρά των play offs της ευρωλίγκας απέναντι στην Εφές στο ΣΕΦ και έδειξε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ποιός είναι το φαβορί επικρατώντας με 87-72

Το παιχνίδι ξεκίνησε και από την αρχή φάνηκε ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό αφού και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να αναγκάζουν πρώτοι την αντίπαλη ομάδα να καλέσει τάιμ άουτ παίρνοντας μια μικρή διαφορά της τάξης των τεσσάρων πόντων 11-7 με 5’ να μένουν για το πρώτο δεκάλεπτο. Τα επόμενα πέντε λεπτά είχαν παρόμοια εξέλιξη με τον Ολυμπιακό να τελειώνει την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 7 πόντους 18-11.

Το δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε με το παιχνίδι να έχει ξέφρενο ρυθμό και γρήγορο τέμπο με τους ερυθρόλευκους να το εκμεταλλεύονται και τα παίρνουν διψήφια διαφορά προηγούμενοι με 29-19. Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν το προβάδισμα τους και πήραν διαφορά 12 πόντων 35-23 με 4’ να μένουν πριν το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το +11 βάζοντας 42 πόντους αφήνοντας τους Τούρκους μόλις στους 31 σε είκοσι λεπτά αγώνα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ΣΕΦ να φλέγεται και τον Ολυμπιακό να έχει την ίδια διάρκεια και ενέργεια με το πρώτο ημίχρονο και να συγκρατεί την διψήφια διαφορά μην αφήνοντας την Εφές να την μείωσει. Η διαφορά όπως είπαμε όχι απλά μειωνόταν αλλά αυξανόταν αφού οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν αποφασιστικά και πήραν διαφορά 17 πόντων προηγούμενοι με 57-40. Το μισάωρο έφτασε στο τέλος του με τους Πειραιώτες να έχουν μία διαφορά ασφαλείας προηγούμενοι με 67-50.

Η τέταρτη διαδικαστική κατά τα φαινόμενα περίοδος δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό αφού οι Εφές έριξε την διαφορά στους 10 και ανάγκασε νωρίς τον Γιάννη Σφαιρόπουλου να καλέσει τάιμ άουτ. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν έριξαν την απόδοση τους και είχαν συνεχώς μία ασφαλή διαφορά μεταξύ 10-16 πόντων. Ο Περάσοβιτς τα είχε χαμένα το ίδιο και οι παίκτες του καθώς έβλεπαν να τους αντιμετωπίζει ένας Ολυμπιακός γεμάτο θέληση, όρεξη και ενέργεια την οποία  αντλούσε από τον κόσμο του στο γήπεδο και το κοντέρ συνεχώς να ανεβαίνει! Το τέλος στο ΣΕΦ βρήκε τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν με 87-72 και να κάνουν το 1-0 στην σειρά περιμένοντας την Παρασκευή για να μετρήσουν άλλη μία νίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!