Uncategorized

Οι ημερομηνίες των αγώνων με τον ΠΑΟ

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των τριών πρώτων αγώνων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι κάνουν το 3-0 την Πέμπτη με αντίπαλο τον ΑΡΗ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζουμε ότι μεθαύριο Πέμπτη παίζει με τον ΑΡΗ στο ΣΕΦ στις 19:00. Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και θα κάνει το 3-0 οπότε θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό στο τελικό που προκρίθηκε χτες με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το πρώτο παιχνίδι εφόσον ισχύσει η παραπάνω περίπτωση θα γίνει την Κυριακή 28/5 στις 20:00 στο ΣΕΦ. Το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα γίνει την Πέμπτη 01/06, ενώ το τρίτο στις 4 του μήνα.

Όπως προκύπτει λοιπόν ο Ολυμπιακός μέσα σε διάστημα 10 ημερών καλείται να παίξει 4 αγώνες! Η αρχή έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στο final-4 της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ, μετά ο τελικός με την Φενερ την Κυριακή και ακολουθούν ο αγώνας με τον ΑΡΗ την Πέμπτη και τον Παναθηναϊκό (αν κάνει το 3-0 με τον ΑΡΗ) την Κυριακή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!