Uncategorized

Για να δούμε τι θα γίνει με τις μαχαιριές….

Ο Ολυμπιακός “έφαγε” τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα… “επεισόδια” με τον Πλατανιά! Βέβαια τα… “επεισόδια” αυτά φεν τα είδε κανένας αλλά παρόλα αυτα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή σκάνδαλο! Όλα στηρίχθηκαν σε καταγγελίες από ανθρώπους του Πλατανιά! Όχι όλους ετσι; Να τα λέμε και αυτά! Πολλοί βγήκαν και τα διέψευσαν τα γεγονότα και άλλοι πήγαν για …καφεδάκια με παράγοντες από ομάδες που είχαν άμεσο συμφέρον! Υπάρχουν και φωτογραφίες! Ο Ολυμπιακός λοιπόν μετρά 3 αγωνιστικές με Πλατανιά (θα γίνει έφεση), μία με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκγς και άλλη μία στο ΟΑΚΑ έχοντας γίνει και εκεί έφεση! Σύνολο… πέντε!!

Και τώρα γεννάται το εξής ερώτημα: για τα όσα έγιναν στον Βόλο πόσες και τι ποινές θα δούμε κύριοι για γεγονότα που έγιναν μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδος και αργότερα όλου του κόσμου; Ποια θα είναι τώρα η ποινή για τις μαχαιριές που ο κατάλογος με τους τραυματίες δεν είχε τέλος; Για να δούμε γιατί μέχρι στιγμής γελάει ο κόσμος!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!