Uncategorized

Τη συμπαράσταση του κόσμου με τον ΠΑΟ ζήτησε ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε μεταξύ άλλων τη συμπαράσταση του κόσμου των ερυθρολεύκων στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδος για τη σεζόν 2016-17.

Συγκεκριμένα ο κόουτς ανέφερε για το χθεσινό ματς με τον Άρη αλλά και τον Παναθηναϊκό:

“Κάναμε το καθήκον μας, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σχετικά. Είχαμε από την αρχή την πρωτοπορία το σκορ και την άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και πήγαμε το σκορ μέχρι και στο +22. Από εκεί και πέρα, η άμυνά μας χαλάρωσε και σίγουρα είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί, αλλά το πρόσημο ήταν θετικό.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στους τελικούς και ξεκινάμε από την Κυριακή. Ήταν καλό που βγήκαν μπροστά παιδιά όπως ο Παπαπέτρου ή ο Αγραβάνης ο οποίος ήταν καλός στην άμυνα, ο Γιανγκ ήταν καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αυτό δείχνει ότι είμαστε όλοι έτοιμοι. Από την άλλη ήταν καλό που ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες, όπως και προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα μικρό πρόβλημα. Πλέον κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο ματς, αλλά σαφώς θέλουμε το δυναμικό παρών τους στους τελικούς και να είναι γεμάτο το ΣΕΦ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!