Uncategorized

Ο Kill Bill έδωσε τις απαντήσεις του

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε πριν από λίγο ενόψει του final-4 ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα:

-Τα τελευταία επτά χρόνια έξι διαφορετικές ομάδες έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες. Ο Ολυμπιακός ήταν μία απ’ αυτές και εσύ ήσουν αρχηγός πως αισθάνεσαι όταν χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό ως ομάδα που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν;

«Νιώθω μεγάλη περηφάνια για τις επιτυχίες που είχαμε στο παρελθόν. Δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο και πρέπει να γίνουν διάφορες θυσίες για να πετύχει κάποιος τις επιτυχίες αυτές. Δεν μπορείς να αγοράσεις την επιτυχία, πρέπει να εργαστείς και να δουλέψεις σκληρά και σημαντικά για να κερδίσεις τον σεβασμό των υπόλοιπων ομάδων».

-Με την εμπειρία που έχεις τα τελευταία χρόνια, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν αναλαμβάνει ο Βασίλης Σπανούλης. Είσαι σαν ένα… τέρας που… κοιμάται στο μισό της σεζόν, αλλά στο υπόλοιπο ξυπνά…

«Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, δεν έχει σχέση μόνο με εμένα όλοι έχουν διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικά στοιχεία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς το ματς. Όλοι μαζί δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ομαδικό παιχνίδι ή κερδίζουμε όλοι μαζί ή χάνουμε όλοι μαζί».

-Έχεις τόση εμπειρία από τα Final 4 και δεν είναι μόνο αυτοί οι αγώνες, αλλά έχεις δώσει ματς σε όλα τα επίπεδα. Δεν είσαι προπονητής και δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις, αλλά έχεις κάποια ιδέα για το πώς θα κυλήσει αύριο το παιχνίδι;

«Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ και είμαι απ’ αυτούς που προτιμούν να αγωνίζονται. Θα δώσουμε ένα δύσκολο ματς αύριο με την ΤΣΣΚΑ να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και έχουν μία καλή χημεία ομάδας. Το σημαντικότερο είναι να έχεις στα χέρια σου τον ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα και πρέπει να μεταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο την απόδοσή σου στο παρκέ και να υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!