Uncategorized

Ο Σφαιρόπουλος τόνισε τον χαρακτήρα που έχει “χτίσει” ο Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του final-4 της Κωνστνατινούπολης δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Με το νέο σύστημα ήταν μια συναρπαστική σεζόν και τα playoffs ήταν σπουδαία. Πιστεύω ότι το Final 4 θα είναι ακόμα καλύτερο. Το γεγονός ότι τα τελευταία εφτά χρόνια έξι διαφορετικές ομάδες πήραν το τρόπαιο δείχνει ότι όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες και το να κατακτήσεις την κορυφή είναι εξαιρετικά δύσκολο. Επίσης, είναι συναρπαστικό για τον κόσμο να μην ξέρει ποιος είναι το φαβορί”

Για τις επιτυχημένες πορείες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια:

“Νομίζω ότι είναι συνδυασμός. Από τη μια είναι η σταθερότητα που προσφέρει η διοίκηση. Οι δύο πρόεδροι έχουν μεγάλη αγάπη για το άθλημα και στηρίζουν την ομάδα παρά τη δεδομένη οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα. Επίσης, αυτή η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα και όλα αυτά τα χρόνια “έχτισαν” χαρακτήρα και ξέρουν να παίζουν δύσκολα ματς και ειδικά όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο”

Για την ψυχολογική προετοιμασία:

 “Όλες οι ομάδες αξίζουν να είναι εδώ, έχουν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, αξίζουν να είναι εδώ και αυτό που μετράει είναι το ποια ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από τις άλλες. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, το αντιμετωπίζεις όπως όλα τα άλλα σημαντικά ματς”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!