Uncategorized

Παρελθόν ο Ντάνιελ Χάκετ απ’τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ντάνιελ Χάκετ, όπως ο ίδιος ενημέρωσε σε δηλώσεις του στο ιταλικό μέσο «Sportando».
Ο Ιταλός γκαρντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός τον ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και πλέον αναζητεί τον επόμενοσταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής γκαρντ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη που του έδειξε, ενώ επισήμανε πως αγαπάει τον Ολυμπιακό, το σύλλογο.

Συγκεκριμένα είπε: “Ενημερώθηκα από τον Ολυμπιακό ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη που μου έδειξαν”

“Αγαπώ την Αθήνα, αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τον σύλλογο και τον κόουτς Σφαιρόπουλο”

Ο τραυματισμός του Χάκετ έπαινε καθοεριστικό ρόλο όπως όλα δείχνουν καθώς «ερυθρόλευκοι» δεν θέλησαν να πάρουν ρίσκο με το κατα πόσο θα είναι έτοιμος και επιρεπείς στους τραυματισμούς και τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!