Uncategorized

“Είναι ηγέτης ο Βασίλης και όλοι οι άλλοι είμαστε γύρω του”

Εκτός του Γιώργου Πρίντεζη στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103.3 μίλησε και ο Δημήτρης Αγραβάνης ο οποίος δήλωσε για την αναμέτρηση:

“Το παιχνίδι κρίθηκε εκεί που περιμέναμε στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ κι εμείς βάλαμε μεγάλα σουτ. Σε κάποιες φάσεις που ήθελαν υπομονή, που έπρεπε να τις τελειώσουμε με ένα ριμπάουντ δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι σε αρκετές φάσεις φάγαμε γκολ φάουλ. Έπρεπε να κάνουμε πιο σκληρά φάουλ και να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να σκοράρουν. Στο τέλος μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε”.

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη:“Είναι ηγέτης ο Βασίλης και όλοι οι άλλοι είμαστε γύρω του. Στο δεύτερο παιχνίδι, όλοι έπρεπε να ανεβάσουν το παιχνίδι τους. Όλοι έδωσαν το 100%. Έγινε το 1-1 και τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο ΣΕΦ”.

Για το κλειδί του επόμενου παιχνιδιού:“Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το πιο βασικό”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!