Uncategorized

Ανακοίνωση… έπος από τον Παναθηναϊκό

Με μία ανακοίνωση… για γέλια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα παράπονα της για χτες.. Μάλλον ήθελαν 80-20 διαιτησία υπερ τους αντί για το 70-30 που υπήρχε χθες!!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

“Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κύριους Καρακατσούνη και Σχινά να κλέβουν την καθαρή νίκη μας και να τη χαρίζουν με το έτσι θέλω στον αντίπαλο. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους από την ΚΕΔ.

Επίσης, όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους οπαδούς του αντιπάλου να ξεφτιλίζουν το άθλημα το οποίο αγαπάμε, πετώντας καπνογόνα, κροτίδες ακόμα και φωτοβολίδα ευθείας βολής εντός της φυσούνας, πετυχαίνοντας μέλη της αποστολής μας… Και βέβαια είδε 500 άτομα, με μπροστάρη τον γνωστό αρχιχουλιγκάνο, να σουλατσάρουν εντός παρκέ βρίζοντας και απειλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς, οι οποίοι δεν είχαν καν την τσίπα να τις καταδικάσουν. Γι’ αυτούς προφανώς ήταν απλά το «καυτό ΣΕΦ».

Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου.

Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!