Uncategorized

Ο νόμος του ΣΕΦ είναι μέσα στο παρκέ

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη φορά έδειξε ποιος είναι το αφεντικό! Τι κι αν κάποιοι προσπάθησαν να του κλέψουν τη νίκη, οι ερυθρόλευκοι από το -10 πήραν τη νίκη χωρίς να πιάσουν τα υψηλά ποσοστά του σε επίδοση!

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα με ποσταρίσματα ότι έρχεται ο… νόμος του ΟΑΚΑ! Αραγε όταν δεν μπορείς να κερδίσεις με υπερ σου διαιτησία ψάχνεις για άλλους τρόπους!

Ο Ολυμπιακός είχε  την μπάλα στη κατοχή του καθώς ο Παπανικολάου έκλεψε την μπάλα από τον Ρίβερς και αυτή κατέληξε στον Γιανγκ που θα κάρφωνε και θα έριχνε τη διαφορά στους -4 και όμως δόθηκε αντιαθλιτικό φάουλ ανακάλυψη με τη διαφορά να μένει στο -6 , να μπαίνει η βολή (-7) και η μπάλα στον ΠΑΟ που με τρίποντο την πήγε στο -10!!! Και έτσι από εκεί που η διαφορά ήταν να πάει στο -4 πήγε στο -10!
Και όμως η ψυχή του Ολυμπιακού ήταν εκεί! Μέσα στο παρκέ έγινε κατάθεση ψυχής και ο Θρύλος πήρε τη μεγάλη νίκη κάνοντας την μεγάλη ανατροπή!

Αυτός είναι ο νόμος του ΣΕΦ! Μέσα στο παρκε! Ακόμα και με κόντρα διαιτησία που κάποιοι προσπαθούν να την βαπτίσουν υπερ μας! Δεν πειράζει κύριοι στο ΟΑΚΑ θα είναι πιο γλυκό να το σηκώσουμε! Όπως πέρυσι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!