Uncategorized

“Συγγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτήν την ήττα”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου δήλωσε:

“Δύσκολη στιγμή γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Είναι μία στιγμή που δεν θέλαμε να τη ζήσουμε και θέλαμε να ήμασταν εμείς οι νικητές. Προσπαθήσαμε αλλά φάνηκε στο γήπεδο ότι δεν μπορούσαμε και δεν μπορούσαμε γιατί ενεργειακά ήμασταν άδειοι. Το θέλαμε πολύ και όσο είχαμε ενέργεια ήμασταν καλά και παίξαμε καλά.

Κάτι όμως δεν πήγε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν είχαμε ούτε την πνευματική ηρεμία, ούτε και την ενέργεια. Το φτάσαμε το σκορ στους 11 πόντους, αλλά φάνηκε εκεί η αδράνεια.

Είναι μία σιτγμή που μας πικραίνει όλους γιατί η πορεία μας φέτος δεν ήταν ανάλογη του πως τελείωσε η χρονιά. Κάναμε μία μεγάλη πορεία, παρά το ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα γιατί στη βαθμολογία και στην Ευρώπη ήμασταν πάντα στην πρώτη θέση και στις πρώτες θέσεις αντίστοιχα.

Φέτος αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας και πήγαμε καλά, αλλά αυτό κοστίζει σε ενέργεια με όλα αυτά τα ταξίδια και τα διπλά παιχνίδια, ενεργειακά και πνευματικά κοστίζουν. Ήταν μία χρονιά η οποία θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε και να χτίσουμε την ομάδα πιο σωστά για του χρόνου γιατί όλη τη χρονιά φέτος κάναμε μία σταθερή πορεία και ο Ολυμπιακός έπαιζε καλό μπάσκετ, ελκυστικό και άρεσε στον κόσμο και έφτασε στο Final 4 και στον τελικό. Όλα αυτά όμως κόστισαν στην ομάδα στο τέλος.

Ξέρετε ότι δεν ψάχνω για δικαιολογίες ποτέ, αλλά είναι η πραγματικότητα αυτή. Από τις 13 Απριλίου που ξεκίνησε η σειρά με την Εφές μέχρι σήμερα δύο μήνες, παίζουμε συνέχεια τελικούς, συνολικά 12 νοκ άουτ και κρίσιμα παιχνίδια, έχοντας κάνει στην κανονική διάρκεια τρομερή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που ξεκίνησε νωθρά και έκανε ένα πυροτέχνημα στο τέλος, ήταν μία ομάδα που έπαιξε σταθερά καλό μπάσκετ απλώς δεν άντεξε να παίξει μέχρι το τέλος.

Συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτή την ήττα και δίνω την υπόσχεση ότι αυτή η ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς. Έχουμε κερδίσει τίτλους στην Ελλάδα και τον σεβασμό στην Ευρώπη. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Το ομαδικό σουτ θέλει φρεσκάδα και εμείς δεν είχαμε φρεσκάδα σε όλη τη σειρά. Και στα ματς που κερδίσαμε δεν ήμασταν καλοί. Η προσπάθεια των παικτών ήταν μεγάλη αλλά δεν αντέχαμε, δεν είχαμε τον ρυθμό και το φορμάρισμα που θέλαμε που είχαμε όλη την χρονιά. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, μας τα έδινε ο Παναθηναϊκός. Στην αρχή που είχαμε ενέργεια τα βάλαμε, αλλά στη συνέχεια χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ τα οποία και μας κόστισαν”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!