Uncategorized

Το προφίλ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού

Ο Μπέσνικ Χάσι είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού όπως ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ.

Ο Αλβανός προπονητής γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1971 στη Τζιακόβιτσα του Κοσσόβου και είναι παντρεμένος με την Λαουρέτα και έχουν αποκτήσει ένα παιδί τον Ντέα.

Ο Χάσι ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός των Γιάκομπς και Φαν Ντεν Μπρομ στην Άντερλεχτ για περίπου 5,5 χρόνια από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι το Μάρτη του 2014 όταν και ανέλαβε ως πρώτος προπονητής.

Από τότε μέχρι και το Μάη του 2016 και σε 119 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τον βελγικό σύλλογο μέτρησε 64 νίκες, 28 ισοπαλίες και 27 ήττες. Με την Άντερλεχτ μάλιστα είχε αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό όπου η τότε ομάδα του Χάσι είχε επικρατήσει με 1-0 στο Βέλγιο και 1-2 στην παράταση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη φάση των 32 του Europa League.

Τέλος τον Ιούνιο του 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λέγκια για 18 παιχνίδια συνολικά με απολογισμό 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, οδηγώντας τη στους ομίλους του Champions League.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!