Uncategorized

“Νιώθω ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο”

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού κ.Χάσι στην παρουσίαση του ως νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε τα παρακάτω:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως πρώτη φορά μιλάω για τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσατε πολλοί να με προσεγγίσετε, αλλά δεν απάντησα σε κανέναν, γιατί δεν είχα τίποτα να σας πω. Είδα μία συνέντευξη στο Βέλγιο, αλλά δεν μίλησα ποτέ, ίσως είναι στη φαντασία κάποιου. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τον Ολυμπιακό, γιατί σήμερα επισημοποιήθηκε η συνεργασία με το σύλλογο.

Νιώθω ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Έχω έρθει ήδη δύο φορές ως αντίπαλος με την Άντερλεχτ. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φανταστική που ορισμένοι παίκτες μου είχαν νιώσει και λίγο φόβο πριν το παιχνίδι και ελπίζω να το δω σε όλα τα παιχνίδια. Είναι μεγάλη τιμή και ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν το σύλλογο. Έρχομαι με μεγάλη φιλοδοξία. Ξέρουμε ότι στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο σύλλογος επέλεξε εμένα λόγω της εμπειρίας μου ως παίκτης και ως προπονητής στα προκριματικά και στο Champions League.

Γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά, είχα δει έξι παιχνίδια πριν ξεκινήσω τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Ξέρω όλους τους παίκτες. Συναντηθήκαμε με τον Μάριο (σ.σ. Ουσίγιος), τον Ντάρκο (σ.σ. Κοβάσεβιτς) και τον Φρανσουά (σ.σ. Μοντέστο) και μιλήσαμε για τους δανεικούς, όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους στην αρχή, έχουμε και τους διεθνείς που λείπουν και δεν θα είναι μαζί στο πρώτο στάδιο. Αρκετοί από τους δανεικούς θα ξεκινήσουν το πρώτο στάδιο και θα έχουν την ευκαιρία να μου δείξουν πράγματα. Φιλοσοφία μου είναι να δουλεύω με νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα πάρω 4 παίκτες από την Ακαδημία στο πρώτο στάδιο.

Φιλοσοφία μου είναι να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ξέρουμε ότι οι προπονητές είναι παράξενοι άνθρωποι, θέλουμε όλους τους παίκτες από την αρχή, αλλά είναι δύσκολο αυτό. Έχω δει πως υπάρχει φιλοδοξία να γίνει αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έχουμε όσο πιο νωρίς έτοιμη την ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 26-27 Ιουλίου».

Για το που θέλει ενίσχυση η ομάδα: «Έχουμε αναλύσει την ομάδα. Πρώτα θα κοιτάξουμε την ποιότητα που έχουμε στην ομάδα και μετά σε τι θέση θα πάρουμε. Είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε τι παίκτες χρειαζόμαστε».

Για το ποια ειναι η προτεραιότητα του: «Όντως ο Ολυμπιακός δεν είχε μία καλή εμπειρία πέρσι. Εγώ έχω σχετική εμπειρία. Ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση. Θέλουμε να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Έχουμε χρόνο, αλλά τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν είναι αυτά στις 26-27 Ιουλίου και προτεραιότητά μου είναι αυτά τα παιχνίδια. Περιμένουμε δύσκολο έργο, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Γι’ αυτό και τα φιλικά θα είναι ανάλογα. Έχουμε πολλούς διεθνείς που θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα. Ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!