Uncategorized

Γουακάσο: “Στον ΠΑΟ δεν μου πλήρωναν τον μισθό μου και το ενοίκιο μου”

Ο σύλλογος μεγάλος… που δεν υπάρχει… άλλος μας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά για ποιο λόγο δεν υπάρχει άλλος σαν αυτό!

Ο Ουακάσο λοιπόν του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι όχι απλά δεν τον πλήρωναν στον ΠΑΟ αλλά αναγκαζόταν να πληρώνει το ενοίκιο του πράγμα που φυσικά το κάνει πάντα η ομάδα!

Συγκεκριμένα είπε … πολύ όμορφα λόγια για τον Παναθηναϊκό και φυσικά μας δείχνει πόσο “άτυχοι” είμαστε που έχουμε… ακόμα τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Πριν πάω  στον Παναθηναϊκό μίλησα με τον Εσιέν, ο οποίος μου είπε ότι η ομάδα είχε μερικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας με καθησύχασαν ότι θα πληρωθώ και για αυτό υπέγραψα στην ομάδα.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλά, μέχρι που ξεκίνησαν να μην πληρώνουν το μισθό μου και έπρεπε να ξεκινήσω να πληρώνω μόνος μου το ενοίκιο, κάτι που υποτίθεται ότι έπρεπε η ομάδα να πληρώσει.

Αυτό συσσωρεύθηκε και γι’ αυτό έπρεπε να φύγω δανεικός και δεν νομίζω να γυρίσω πίσω. Το συμβόλαιό μου θα λυθεί και θα είμαι σε νέα ομάδα σύντομα”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!