Uncategorized

Νίκη με 2-0 με πρωταγωνιστές Οφόε και Μπεν

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Αλκμάαρ στην Ολλανδία με τους Καρσελά και Όφοε να κάνουν το πρώτο τους φιλικό ντεμπούτο παίζοντας για λίγη ώρα. Μάλιστα ο τελευταίος είχε τεράστια συμβολή και στα δύο τέρματα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Γιαννιώτη, Φιγκέιρας, Σισέ, Ρέτσο, Ντε Λα Μπέγια, Ζντιέλαρ, Μάρτινς, Ανδρούτσο, Σεμπά, Ελιουνούσι και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1′ λεπτό έχασε σημαντική έυκαιρία με τον Ελιουνούσι αλλά δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Οι Ολλανδοί λίγα λεπτά αργότερα απείλησαν με τον Φρεντ με περίτεχνη ενέργεια (τακουνάκι) αλλά ο Γιαννιώτης είπε το “όχι”. Στη συνέχεια η Αλκμάαρ συνέχισε χάνοντας στο 12′ δεύτερη καλή ευκαρία αλλά το γκολ δεν ήρθε καθώς ο Γιαννιώτης ήταν ξανά σε ετοιμότητα. Ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Σεμπά και κάπως έτσι σε ένα ισσοροπημένο πρώτο ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα το πρώτο 45λεπτο.
Να σημειωθεί ότι στη θέση του Ρέτσου πέρασε ο Νικολάου στο 37′.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρεις αλλαγές καθώς ο Οφόε πέρασε αντί του Μάρτινς, ο Καρσελά αντί του Ελιουνούσι και ο Μπεν αντί του Ανσαριφάρντ. Ο Οφόε μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε πως μπορέί να αλλάξει εύκολα μια αναμέτρηση και στο 60 σέρβιρε το γκολ στον Μπεν ο οποίος έγραψε το 1-0. Δεν πέρασε πολύ ώρα (μόλις 2 λεπτά) και ο Οφόε έκανε πολύ όμορφη διείσδυση και ανατράπηκε εντός περιοχής κερδίζοντας πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεν γράφοντας στο 62′ το 2-0. Ο Χάσι πέρασε στον αγώνα τους Κούτρη αντί Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό αντί Σισέ, Ταχτσίδη αντί Ανδρούτσου, Μάριν αντί Σεμπά, Ελαμπντελαουί αντί του Φιγκέιρας και τον Φορτούνη αντί του Ζντιέλαρ.
Ενώ στο 77′ έβγαλε τους Καρσελά και Οφόε καθώς δεν έχουν πολλές μέρες στην προετοιμασία και πολλές προπονήσεις και πέρασαν οι Μανθάτης και Σιώπης με τους δύο νεοαποκτηθέντες να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία.
Ο αγώνας λοιπόν τελείωσε με 2-0 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις από την πρεμιέρα των νεοαποκτηθέντων!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!