Uncategorized

6 γκολ με ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στην Μαλίν με 0-6 και έδειξε ότι σιγά σιγά μπαίνει στον σωστό δρόμο.

Η Μαλίν μάλιστα είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από ότι οι ερυθρόλευκοι παρόλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός που αν μη τι άλλο είναι πιο υψηλού επιπέδου ομάδα!

Οι ερυθρόλευκοιπου ξεκίνησαν με τους   Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν και Μπέν κατάφεραν μόλις στο 11′ και πέτυχαν το πρώτο τους γκολ με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, για να έρθει στο 21′ ο Μποτία και να διπλασιάσει τα τέρματα των Πειραιωτών ύστερα από ασίστ του Φορτούνη. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής όταν στο 38′ εκτέλεσε κόρνερ και θύμισε μέρες… Άρσεναλ, καθώς επιχείρησε απευθείας εκτέλεση και φυσικά η μπάλα δεν του χάλασε το χατήρι και έκανε το 0-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπεν βγήκε και πέρασε στον αγώνα ο Ανσαριφάρντ και οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και 4ο τέρμα με τον Μάριν! Από εκεί και πέρα έγιναν 9 αλλαγές καθώς πέρασαν στο παιχνίδι οι Ανδρούτσος, Σισέ, Νικολάου, Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Σεμπά, Ελιουνούσι, Μάρτινς, Σιώπης με τον Ελιουνούσι λίγα λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το πέμπτο τέρμα του Ολυμπιακού. Ο Ανσαριφάρντ λίγο πριν βγει και αυτός και δώσει τη θέση του στον Μανθάτη πέτυχε το 6ο και τελευταίο τέρμα των πρωταθλητών Ελλάδος σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια.

Για την ιστορία στην αναμέτρηση πέρασε και ο Χουτεσιώτης ενώ δεν αγωνίστηκαν οι δύο πορτιέρο, Σκαφίδας και Γιαννιώτης ενώ και ο Φιγκέιρας που ένιωθε ενοχλήσεις.

Επόμενο φιλικό στις 15 του μήνα με τη Λόκερεν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!