Uncategorized

Η ανακοίνωση – ενημέρωση της “Θύρας-7- Επαρχίας”

Η Θύρα 7 της επαρχίας εξέδωσε μέσω των social media ανακοίνωση – ενημέρωση για τους φίλους του Θρύλου.

Συγκεκριμένα:

“Ενημερώνουμε τα αδέρφια μας τους Ολυμπιακούς σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη σεζόν 2017-2018.

Σε συνδυασμό με την Κάρτα Μέλους που επί τους ουσίας αποτελεί εισιτήριο διαρκείας για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη (Βόλεϊ Ανδρών, Πόλο Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Χάντμπολ Ανδρών) το συνολικό κόστος για… μόνιμη θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες ανέρχεται στα 280 ευρώ!

Συγκεκριμένα…
110 ευρώ διαρκείας ποδοσφαίρου
120 ευρώ διαρκείας μπάσκετ
50 ευρώ Κάρτα Μέλους (Ερασιτέχνης)

Πληροφορίες στους κατά τόπους συνδέσμους και τηλεφωνικά στο 210-4800920 από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10:00-17:00)

Επειδή ως Ολυμπιακοί δεν έχουμε μόνο απαιτήσεις αλλά και υποχρεώσεις… εξαντλούμε όλα τα διαρκείας που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία.

Η θέση του οπαδού είναι στο γήπεδο και η ενότητα από τις βασικότερες αρχές μας! Και επειδή υποστηρίζουμε τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στον κόσμο, προμηθευόμαστε την Κάρτα Φιλάθλου (10 ευρώ) που αποτελεί τεράστια βοήθεια για τον Ερασιτέχνη τα έργα του οποίου θαυμάζουμε κάθε χρόνο!

Για αυτό καλούμε κάθε Ολυμπιακό, από όλη την Ελλάδα, από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης να προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου!

Και μην ξεχνάτε αδέρφια μας Ολυμπιακοί, τι είναι αυτό που μας συμβαίνει… και τι μας ομορφαίνει τη ζωή!

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ”.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!