Uncategorized

Τι ισχύει με την περίπτωση του Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός όπως έγινε γνωστό πριν από λίψο θα στερηθεί του χρόνου των υπηρεσιών του Κεμ Μπιρτς ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Ορλάντο Μάτζικ.

Το θέμα είναι πλέον τι ισχύει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον άλλον ψηλό του Ολυμπιακού που έκανε καταπληκτικό… finish στην περσινή σεζόν.

Ο Μιλουτίνοφ λοιπόν έχει διορία από τον Ολυμπιακό να παρουσιάσει συμφωνία με τους Σπερς που ανήκει έως τις 20 Ιουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στο λιμάνι.

Μάλιστα όπως μεταδόθηκε από το ESPN οι Σπερς ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή Γάλλο σέντερ Τζέφρι Λοβέρν ο οποίος αγωνιζόταν στους Σικάγο Μπουλς. Ο Λοβέρν προορίζεται για 2ος ψηλός πίσω από τον Πάου Γκασόλ ο οποίος και αναμένεται να υπογράψει ξανά στην ομάδα του Γκρεκ Πόποβιτς, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να … χωρέσει και ο Μιλουτίνοφ δεν είναι πολλές πλέον!

Υπομονή και βλέπουμε λοιπόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!