Uncategorized

“Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους”

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ππυ θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ προς τιμήν του και τόνισε:

“Χαίρομαι που είμαι εδώ κοντά σας. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τους προέδρους του, που δέχθηκαν να διοργανώσουν το παιχνίδι. Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να έχω τόσο μεγάλους παίκτες σε τόσες γενιές. Δικαιώθηκα που ήρθα για δεύτερη φορά στην ίδια ομάδα.

Θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας του Ολυμπιακού κι εγώ θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου να φτιάξουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Παίκτες από Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ από την τελευταία ομάδα μου, την Εφές, και παίκτες από την Σερβία. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους φιλάθλους και τους καλώ να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια. Τα έσοδα θα πάνε σε δύο ιδρύματα”.

Ενώ για την Κούπα της Κων/πολης το ’12 και τον Βασίλη Σπανούλη τόνισε:

“Ήταν δύσκολες στιγμές τότε, έφυγαν πολλά αστέρια, το μπάτζετ κατέβηκε πολύ. Είχαμε έναν κορμό Ελλήνων παικτών και μια ομάδα πρέπει να έχει ντόπιους παίκτες, κορμό, για να πετύχει. Αυτή  η γενιά με τον αρχηγό εδώ, έδωσαν πάρα πολλά. Είναι ακόμα μαζί και τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι.

Ο πιο επαγγελματίας παίκτης που είχα ήταν ο Σπανούλης, και το μεγαλύτερο παλικάρι. Θυμάμαι ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ, Δεκέμβριο μήνα και έλεγαν πως θα γυρίσει Ιανουάριο. Και μου είπε όχι, θα παίξω. Έβαζα πάντα μπροστά τους παίκτες. Ο κόσμος έρχεται να βλέπει τους παίκτες, όχι τους διαιτητές ή τους προπονητές. Δουλειά μου ήταν να βάζω τους παίκτες στην κατάλληλη θέση”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!