Uncategorized

Σπανούλης:”Περήφανος και τυχερός που είχα τον Ίβκοβιτς κόουτς”

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε:

«Εγώ ότι και να πω για τον κόουτς. Δεν μπορώ να πω πόσο ανεκτίμητη είναι η αξία του και η συνεισφορά του στον Ολυμπιακό και το μπάσκετ. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι που μιλάνε από μόνοι τους. Είναι το λιγότερο. Έχει βγάλει πολλά, πάρα πολλοί παίκτες και δεν θα ήταν αυτοί που ήταν χωρίς την καθοδήγηση. Τρομάζεις και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων που έχουν παίξει και έχουν αναδειχτεί δίπλα του. Μιλάμε για θρύλους και μεγαθήρια του μπάσκετ. Αισθάνομαι περήφανος και τυχερός που βρέθηκα κάτω από τις οδηγίες του και με τη συνεργασία που είχαμε κάναμε κάτι πολύ μεγάλο για τον Ολυμπιακό”, τόνισε ο αρχηγός των φιναλίστ της Ευρωλίγκας για να συνεχίσει μιλώντας για το φιλικό που θα γίνει στις 20 του άλλου μήνα:

“Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός για τον κόουτς. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει. Είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και το πρώτο επίσημο για την ομάδα και μπορεί ο κόσμος να τα συνδυάσει ερχόμενος στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει. Ελπίζω πως όλοι θα συντελέσουν ώστε να γίνει μία γιορτή αντάξια στο όνομα και στα όσα έχει δώσει ο κόουτς σε μας, ως παίκτες και ως ανθρώπους”.

Για το τι άλλαξε ο Ντούντα στον Ολυμπιακό:

-Του έλειπαν οι τίτλοι του Ολυμπιακού, τι αλλαγή έφερε ο κόουτς; “Έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση. Ήταν μία ομάδα που απαρτιζόταν από πολύ νεαρά παιδιά που τους έδωσε ψυχολογία και χάρη στην αξία του κατάφερε να χτίσει μία ομάδα που ήταν αξιοζήλευτη”.

Για την συμβουλή που του έδωσε ο Σπανούλης απάντησε: “Συνέχεια προσπαθούσε να μου πει να είναι το παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Όταν είσαι πρώτος στην προπόνηση, έλεγε, είσαι ένας καλός συμπαίκτης, ένας καλός αρχηγός”.

Μου άλλαξε πολύ στην ψυχολογία. Ο κόουτς είχε ένα τεράστιο χάρισμα: να παίρνει το 100% από τον καθένα και το έκανε και με μένα. Μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό. Με στήριξε σε καλές και άσχημες στιγμές. Ξέρεις, για έναν παίκτη όταν έχει κόουτς τον Ίβκοβιτς και του ανεβάζει την ψυχολογία, τα πράγματα είναι εύκολα για αυτόν. Μου έδωσε τρομερή ελευθερία στο παιχνίδι μου. Πρώτη φορά ήταν που μία ομάδα στηρίχθηκε σε μένα τόσο πολύ. Πάντα οι συμβουλές του βρίσκονται μέσα στο μυαλό μου, πάντα ήθελα να ανταποδώσω και να τον δικαιώσω”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!