Uncategorized

Έκανε το δύο στα δύο

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 για το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 0-1 χάρις το γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά σχετικά νωθρά με την Λαμία να κάνει την πρώτη ευκαιρία αλλα ο Καπίνο δήλωσε παρών. Οι περισσότερες επιθέσεις εξελίχθηκαν κυρίως από την.πλευρά του Μάριν όμως ο Πάρντο από δεξιά ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι που έφρε το 0-1 με εκτελεστή τον Κώστα Φορτούνη που έφτασε κι ολας τα 3 τέρματα. Η Λαμία αντέδρασε και λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Βουό, δίχως άλλη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Λαμία ήταν αυτή που έκανε την πρώτη φάση με τον Καπίνο και πάλι να λέει όχι. Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μάριν στο 58′ όταν ύστερα από μια πολύ ωραία συνεργασία σούταρε αλλα δεν βρήκε στόχο. Ο Χάσι πέρασε στο παιχνίδι τον Ανσαριφάρντ στη θέση του Μπεν στο 64′ ο οποίος στο 66′ έχασε τετατετ όταν εξουδετερώνοντας τον Παπαδόπουλο (έσκαψε την μπάλα από πάνω του) οι αμυντικοί της Λαμίας έδιωξαν πάνω στην γραμμή! Στο 70′ ο Μίλιτς άφησσ τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες όταν και αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μία φάση που ούτε… φάουλ δεν ήταν. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βουό έχασε άλλη μια καλή στιγμή για τη Λαμία και ο Χάσι πέρασε τον Φιγκέιρας στη θέση του Μάριν για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ και λίγο αργότερα και ο Φορτούνης βγήκε και μπήκε ο Σεμπά ολοκληρώνοντας έτσι τις αλλαγές των πρωταθλητών. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το αξιόλογο και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!