Uncategorized

Πολύ καλή η Ριέκα αλλά ο Θρύλος καλύτερος!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν όπως έγινε γνωστό θα βρει στον δρόμο του την Ριέκα ως το τελευταίο εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Champions League.

Σίγουρα το όνομα της μπορεί να μην τρομάζει όμως μόνο εύκολη ομάδα δεν είναι! Η Ριέκα τα τελευταία χρόνια στην Κροατία είχε μια σπουδαία και συνεχή πορεία καθώς τερμάτιζε στην δεύτερη θέση πίσω από την Δυναμό Ζάγκρεμπ. Την περσινή σεζόν όμως τα κατάφερε και μάλιστα εις διπλούν, καθώς πέρα από την πρώτη θέση στο Κροατικό πρωτάθλημα, πήρε και το νταμπ καθώς κατέκτησε και το κύπελλο Κροατίας. Σίγουρα αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι!

Η συνεχή ανοδική της πορεία λοιπόν σε συνάρτηση με την κατάκτηση του νταμπλ δείχνει το πόσο δυνατή ομάδα είναθ καθώς το Κροατικό πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι Πριμέρα Ντιβιζιόν ή Πρέμιερ Λιγκ αλλά είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες!

Αν μη τι άλλο όμως ο Ολυμπιακός και ειδικά ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος, πολύ πιο έμπειρος και πολύ πιο δυνατός τόσο σε σχέση με την περσινή σεζόν όσο και σε σχέση με την Ριέκα! Τα πάντα είναι στο χέρι του αρκεί να δείξει την σοβαρότητα που έδειξε με την Παρτιζάν και όπως και με τους Σέρβους, έτσι και τώρα με τους Κροάτες μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!