Uncategorized

Οι πέντε ακριβότερες πωλήσεις Ελλήνων από τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό

Το Red Pen24 σας παρουσιάζει τις 5 πιο ακριβές μεταγγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Έχουμε και λέμε:

5) Γρηγόρης Γεωργάτος

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μετακόμισε από τον Ολυμπιακό για την Ίντερ το καλοκαίρι του 1999 έναντι του ποσού των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

4)Ανδρέας Σάμαρης

Ο Σάμαρης εδώ και λίγα χρόνια είναι κάτοικος Λισσαβώνας και μετακόμισε για λογαριασμό της Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

3) Κώστας Μανωλάς

Η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα του Ολυμπιακού, αλλά και Έλληνα γενικότερα σε ομάδα του εξωτερικού είναι ο Κώστας Μανωλάς που μεταπήδησε από τον Πειραιά για την Ρώμη και τη Ρώμα.

2) Κώστας Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει γράψει την δική του ιστορία ήδη στην Πορτογαλία αλλά φο ίδιο δεν συνέβει στην Αγγλία και τη Φούλαμ όπου οι Άγγλοο δαπάνησαν ούτε λίγο ούτε πολύ 15.200.000 ευρώ!

1)Παναγιώτης Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ανήκει από σήμερα στην κορυφή της πιο ακριβής πώλησης Έλληνα ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα (Ολυμπιακό) στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με το αστρονομικό ποσοό των 22 εκ. Ευρώ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!