Uncategorized

Στραβοπάτησε ξανά! Δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός πέταξε άλλους δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα αφού έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο Γ. Καραϊσκάκης φτάνοντας τους 8 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές.

Τα πρώτα δέκα λεπτά στο Φάληρο κύλησαν καθαρά αναγνωριστικά με τον Ολυμπιακό να προσπαθούσε να δημιουργήσει και τον Αστέρα Τρίπολης να περίμενε τους ερυθρόλευκους πίσω από την μεσαία γραμμή. Οι ερυθρόλευκοι μέχρι και το τριακοστό λεπτό κυκλοφορούσαν πολύ καλά την μπάλα αλλά είχαν τεράστιο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων έχοντας μόλις δύο σουτ τα οποία πέρασαν αρκετά έξω από την εστία του Αθανασιάδη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Χάσι ήρθε στο 35’ όταν ο Ζντίελαρ πέρασε στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα γύρισε για τον Οφόε αλλά αυτός έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πήγαιναν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Αρκάδες να κερδίζουν πέναλτι μετά το χέρι του Ρομαό και τον Μανιά να εκτελεί τον Καπίνο κάνοντας το 0-1 στο 54’. Η μεγαλύτερη φάση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι ήταν στο 62’ όταν ο Καρσελά έκανε την σέντρα ο Εμενίκε πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να απαντήσει σχετικά γρήγορα στο γκολ του Αστέρα. Αυτός που έπρεπε να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ ήταν ο Ολυμπιακός αλλά ο Αστέρας έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Καπίνο να λέει όχι σε τετ α τετ κρατόντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σεμπά ο Τζουρτζεβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης είπε όχι κρατώντας το 0-1 για την ομάδα του. Στο 90+3 ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Τζούρτζεβιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 σώζοντας κάπως την κατάσταση. Και αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να παίρνει στις καθυστερήσεις τον πόντο της ισοπαλίας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!