Uncategorized

Κέρδισε με 100αρα!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις και μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Νίκης Λευκάδας επικράτησε εκτός έδρας και των Εσπερίδων με 102-59 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος που αγωνίστηκε χωρίς τις τραυματίες, Εβίνα Μάλτση και Αφροδίτη Κοσμά, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης ομάδας της Καλλιθέας. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Μίρνα Μάζιτς με 23 πόντους.

Οι “ερυθρόλευκες” έδειξαν την ανωτερότητα τους από την αρχή τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και με υψηλά ποσοστά ευστοχίας εντός παιδιάς προηγήθηκαν με 30-18 στο πρώτο δεκάλεπτο και 53-29 στο ημίχρονο με τις Σταμάτη και Μάζιτς να έχουν πετύχει από 11 πόντους. Ίδια η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο μισό. Τη σκυτάλη επιθετικά πήρε η Άννα Σπυριδοπούλου έχοντας 18 πόντους με απόλυτα ποσοστά ευστοχίας (3/3 2π, 4/4 3π) στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (43-81). Με το πόδι πατημένο στο γκάζι οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 102-59 συνεχίζοντας αήττητες την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο κλειστό του Έσπερου τιμήθηκο Κώστας Μίσσας ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών βράβευσε την Στέλλα Καλτσίδου, την Εβίνα Μάλτση, και τον Κώστα Κεραμιδά για την πορεία της Εθνικής Γυναικών. Ενώ οι Όλγα Χατζηνικολάου, Στέλλα Καλτσίδου, Κατερίνα Σωτηρίου, Ανθή Μπαλτά, και Μίρνα Μάζιτς παρέλαβαν από μια ανθοδέσμη, γιατί στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με την ομάδα των Εσπερίδων. Πλέον το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του EuroCup με την Πολωνική Γκορζόφ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 18-30, 29-53, 43-81, 59-102

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Μάζιτς 23, Σταμάτη 11, Σπυριδοπούλου 18, Χατζηνικολάου 5, Μπαλτά, Καλτσίδου 7, Νικολοπούλου 3, Χαλιβέρα 4, Σωτηρίου 9, Αντερσον 7, Μακόλι 15

Εσπερίδες (Ρουμπελάκης): Γκιγκουρτάκη, Μούρερ 13, Δανούση, Ευμορφοπούλου 3, Λουκάτου 14, Στεφάτου 3, Καψοκόλη, Στεφανίδου, Λίτσι 14, Νικολαϊδου, Ζότοβα, Λούνα-Κάστρο 12

Δηλώσεις

Ελένη Καπογιάννη: “Καλή εμφάνιση σήμερα. Θέλαμε να παίξουμε και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Προετοιμαζόμαστε για ένα ,μεγάλο και πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός έτσι πρέπει να παρουσιάζεται. Να παίζει σαν να είναι τελικός κάθε ματς, να μην υποτιμάει κανέναν αντίπαλο και να μένουμε 100% στο δικό μας πλάνο και στο δικό μας στυλ παιχνιδιού. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για την προσπάθεια”.

Άννα Σπυριδοπούλου: “Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο στην Ελλάδα αλλά προετοιμαζόμαστε πιο πολύ για την Ευρώπη. Θέλουμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς το παιχνίδι με τις Εσπερίδες. Δουλεύουμε καθημερινά και πάμε να κερδίσουμε το ματς στην Πολωνία”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!