Uncategorized

Τα εισιτήρια με την Μπαρτσελόνα

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων BARCELONA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “CAMP NOU” την Τετάρτη 18/10/2017 στις 20:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ως εξής :

Τη Δευτέρα 2/10 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Την Τρίτη 3/10 (10:00 – 18:00), για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Για τους κατόχους σουιτών και εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο του.

Επίσης οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να επιδείξουν και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται το Επώνυμο και ο Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβασης ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 54€

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!