Uncategorized

Στην ΕΡΤ σήμερα ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Προμηθέα στην Πάτρα για το τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς και η ομάδα του Πειραιά θέλει να πάρει την τρίτη διαδοχική νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Μάκη Γιατρά ώστε να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ, επανήλθαν δυστυχώς στις κακές εμφανίσεις αφού στον δεύτερο αγώνα ήταν πολύ μέτριος και κινδύνευσε κατά πολύ να ηττηθεί και να ισοφαριστεί από τον Προμηθέα. Ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλους είδε την ομάδα του να δείχνει χαρακτήρα στο τέλος και αυτό ευελπιστεί σήμερα να το δει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος να σημειωθεί πως έχουν επιστρέψει κανονικά στα πλάνα του προπονητή τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο και ο Κώστας Παπανικολάου (εδώ και 2-3 εβδομάδες ο δεύτερος).

Η αναμέτρηση Προμηθέας – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 20:30 στο ΔΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2 και ΕΡΤ HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!