Uncategorized

Όταν αντέδρασε ήταν πολύ αργά!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟ με 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δημιουργούσαν επιθέσεις με πιο σημαντική αυτή του Χίλιεμαρκ για τους πράσινους. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να δημιουργούν επιθέσεις ενώ όποτε ο ΠΑΟ έβγαινε στην επίθεση ο Σισέ ήταν ηγέτης στην άμυνα του Ολυμπιακού και κάπως έτσι βγήκε το πρώτο μέρος.

Με το ξεκινημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έχασε καλή ευκαιρία με τον Πάρντο που όμως γλίστρησε αλλά τελικά ο ΠΑΟ ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί με τον Βιγιαφάνιες. Ο Λεμονής προσπάθησε να αντιδράσει και έβαλε στο παιχνίδι τον Καρσελά στα άκρα στη θέση του Ανδρούτσου και τον Ανσαριφάρντ στη θέση του Πάρντο αλλάζοντας το σύστημα ενώ μετά από λίγο ο Ζιλέ μπήκε στη θέση του Οφόε. Ο Ανσαριφάρντ λίγα λεπτά αργότερα χάνει μεγάλη φάση με τον Βλαχοδήμο να σώζει σε κόρνερ και με την εκτέλεση αυτού ο Ανσαριφάρντ και πάλι πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Λίγα λεπτά μετά ο Καρσελά ανατράπει καθαρά μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Παπαπέτρου είπε να συνεχιστεί το ματς! Ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 90′ όπου ο Εμενίκε σχεδόν μόνος του βρήκε περισσότερο αέρα παρά μπάλα και κάπως έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τον Ολυμπιακό να χάνει με 1-0 από τον ΠΑΟ…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!