Uncategorized

“Με τη δύναμη του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”

Μετά τον κόουτς του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης πήρε τον λόγο και είπε:

-Για την ομιλία του ως αρχηγός: «Σίγουρα είχαμε μία ομιλία οι παίκτες μέσα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε, ξέρουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο, ξέρουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο αρχής γενομένης από αύριο. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να κάνουμε μια αντεπίθεση».

-Για το τι πρέπει να κάνουν για να μπλοκάρουν τα… αστέρια της Μπαρτσελόνα: «Όπως είπα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν. Τη δουλειά αυτή την ξέρουν οι προπονητές. Θα μας την αναλύσουν σήμερα και αύριο, για να κάνουμε σωστή δουλειά και να περιορίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες της Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδο».

-Για τον κόσμο της ομάδας και πως θα υποδεχτεί τον Βαλβέρδε: «Σίγουρα περιμένουμε να έχει θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει. Είναι σπουδαίος προπονητής και έχει φτάσει στην καλύτερη ομάδα. Δεν ασχολούμαστε με αυτά, θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό το ματς».

-Για το βάρος της φανέλας: «Σίγουρα όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό και παίζεις σε αυτή την ομάδα, πάντα πρέπει να κερδίζεις. Είτε παίζεις με την Μπαρτσελόνα, είτε με άλλον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό. Ξέρουμε πόσο δύσκολη ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά με τη δύναμη του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!