Uncategorized

“Δεν αλλάζει πολύ η προσέγγιση”

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε και απάντησε στα παρακάτω:

-Για την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα: «Όλοι γνωρίζετε ότι είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά για εμάς είναι καλό πως παίζουμε αύριο με την Μπαρτσελόνα και έπρεπε πολύ γρήγορα να συζητήσουμε γι’ αυτό (σ.σ.: το ματς του περασμένου Σαββάτου) και μετά να επικεντρωθούμε στο επόμενο. Πάντα μετά από μια ήττα, όταν ένα ματς έρχεται γρήγορα σε κάνει να σκέφτεσαι το επόμενο, αν και αύριο αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα».

-Για τα όσα γίνονται στην Ισπανία: «Νομίζω ότι η ερώτηση αυτή δεν αφορά αυτό το ματς, είναι θέματα που συμβαίνουν πολλά παγκοσμίως, αλλά εδώ έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό ματς».

-Για τον αντικειμενικό στόχο από ένα τέτοιο ματς: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν αλλάζει πολύ η προσέγγιση. Ίσως αλλάξουμε κάτι, αλλά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα η προσέγγιση δεν μπορεί να έχει πολλές αλλαγές».

-Για τους Σισέ και Ανσαριφάρντ που είναι εκτός λίστας: «Αυτό ήταν κάτι που το γνώριζα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχουμε τους παίκτες που θα παίξουν, είναι δύο παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στη ομάδα, αλλά έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό από την πρώτη μέρα που ήρθαμε».

-Για τις αλλαγές που μπορεί να σκέφτεται: «Γενικά είμαστε σε μία σειρά αγώνων, όπου μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, έχουμε τον Πλατανιά και μετά διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας. Είχαμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό. Προσπαθούμε να μοιράσουμε και τον χρόνο. Δυστυχώς για μας στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει πίσω και θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάση. Είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε πιο φρέσκους τους παίκτες».

-Για το αν υπάρχει πίεση: «Νομίζω ότι υπάρχει λίγο παραπάνω, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι ο ίδιος. Αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει από έδρες. Ακόμα και αν είχε εξασφαλίσει 100% τη πρόκρισή της, πάλι το ίδιο θα έπαιζε. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ο ίδιος. Σίγουρα παίζει αυτό το σενάριο στο μυαλό μας (σ.σ.: της συνέχισης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Δεν έχει να κάνει μόνο με δικά μας αποτελέσματα, αλλά ιδιαίτερα με το αυριανό ματς της Σπόρτινγκ με την Γιουβέντους. Τα δύο τελευταία ματς είναι τα κλειδιά αν θέλουμε να κάνουμε κάτι, με τον βαθμό δυσκολίας που βέβαια υπάρχει. Σίγουρα Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους είναι τα μεγάλα ονόματα του ομίλου, αλλά και η Σπόρτινγκ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα».

-Για το αν νιώθει την… σπίθα των παικτών να αγωνιστούν: «Και βέβαια! Δεν πρέπει να υπάρχει ωραιότερο πράγμα στην σκέψη ενός ποδοσφαιριστή να παίξει κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Σίγουρα είναι ένα όνειρο και όλοι μου δείχνουν το πόσο θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο ματς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!