Uncategorized

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Θρύλου!

Την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού είχαν το απόλυτο με 5/5 νίκες σε όλα τα αθλήματα. Οι αγώνες φυσικά συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με στόχο και πάλι τις επιτυχίες.

Αρχίζοντας από σήμερα 10/11 στης 17:15 οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στο γήπεδο Νέας Κιού για να αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier. Συνεχίζοντας το Σάββατο 11/11 χρονικά προηγείται το παιχνίδι πόλο γυναικών όπου ο Εθνικός Πειραιά θα φιλοξενήσει τα κορίτσια του Ολυμπιακού στης 15:30 στα Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Μισή ώρα αργότερα το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ των Πειραιωτών υποδέχεται στο Μελίνα Μερκούρη τους Μακεδόνες Αξιού για την 4η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Μετά τις δύο συγκρούσεις που θα δώσουν οι γυναίκες ακολουθούν οι άνδρες και συγκεκριμένα το πόλο και το βόλεϊ. Αρχικά η ομάδα πόλο στης 16:30 αγωνίζεται στην Χίο και το δημοτικό κολυμβητήριο απέναντι στην τοπική ομάδα του νησιού ενώ αργότερα στης 20:00 ο Εθνικός Πειραιά βρίσκεται πάλι μπροστά στον Ολυμπιακό αυτό το αγωνιστικό διήμερο αλλά τώρα για την διοργάνωση του βόλεϊ ανδρών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!