Uncategorized

Αυτά τα… “εγκλήματα” του Ολυμπιακού πονάνε πραγματικά!

Τα… “εγκλήματα” που έχει κάνει ο Ολυμπιακός είναι τέτοια που δικαιολογημένα κάποιοι τα βλέπουν ακόμα στον ύπνο τους…

Πάμε να δούμε κάποια από αυτά…

-Είναι έγκλημα να είσαι σχεδόν επί 20 σερί χρόνια στην κορυφή και όλοι να σε… χαζεύουν! Είσαι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

-Είναι έγκλημα να έχεις 44 πρωταθλήματα όταν όλοι οι άλλοι μαζί δεν σε φτάνουν ούτε πρόκειται να σε φτάσουν ποτέ!

– Είναι έγκλημα οι άλλοι να ξεκινάει η σεζόν και να σκέφτονται πως θα πάρουν πρωτάθλημα μετά απο 30 χρόνια ή 24 χρόνια ενώ εσύ θες το 8ο σερί σου!

-Είναι έγκλημα να έχεις φέρει στην ομάδα σου παίκτες παγκόσμιας κλάσης, που έχουν  κατακτήσει παγκόσμια κύπελλα, πανευρωπαϊκά , Champions League, χρύσες μπάλες και οι άλλοι να θέλουν να σε κερδίζουν με τους… ας μην πούμε καλύτερα ονόματα αντιπάλων…
Καραμπέ, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καμπιάσο και η λίστα συνεχίζει… δεν τελειώνει ποτέ!

-Είναι έγκλημα να αλλάζεις πρόεδρο το 2010 και ο νέος να συνεχίζει και να θέλει να ξεπεράσει τον παλιό!

-Είναι έγκλημα να δίνεις ποδοσφαιριστές στην Λεβερκούζεν, στη Ρώμα, στην Μπενφίκα, στη Μαρσέιγ, στην Πόρτο, στην Έβερτον κτλ κτλ ενώ οι άλλοι τους δίνουν μόνο μέσω playstation…

-Είναι έγκλημα ο σύλλογος σου να έχει ξεφύγει από τα ελληνικά πρότυπα και να γίνεται κυρίαρχο αθλητικό θέμα σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και πολλές άλλες…

– Είναι έγκλημα να παλεύουν να σου πάρουν κάποιον τίτλο σε οποιοδήποτε σπορ αλλά εσύ εκεί! Εκεί! Εκεί, να θες και να τα σηκώνεις ΟΛΑ!

Πάρτε χαμπάρι κύριοι ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα μεγάλο έγκλημα που δεν πρόκειται να το κάνετε ποτέ! Είναι μια γροθιά! Είναι όλα τα δάχτυλα ενωμένα! Το ένα δίπλα στο άλλο ασκόντας τη δύναμη που χρειάζεται ώστε αυτή η γροθιά να μην αποδυναμωθεί ποτέ!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!