Uncategorized

Ας γίνει μάθημα η φετινή χρονιά στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς μετά από 11 χρόνια θα τερματίσει τελευταίος στον όμιλο του στο Champions League και όλο αυτό πρέπει να είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον.

Οι ερυθρόλευκοι φυσικά κληρώθηκαν ίσως στον πιο ισχυρό όμιλο της διοργάνωσης, καθώς η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους όχι απλά ήταν τα φαβορί για την πρόκριση αλλά ταυτόχρονα είναι και για την κατάκτηση του τροπαίου. Η δε Σπόρτινγκ φάνταζε η πιο ισχυρή από τις ομάδες του τέταρτου γκρουπ και δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου καθώς διεκδικεί την πρόκριση επι ίσους όρους με την Γιουβέντους.

Ο Ολυμπιακός όμως μέσα από αυτήν τη σεζόν στην Ευρώπη πρέπει να μάθει πολλά! Πρέπει να καταλάβει ότι δεν αρκεί μόνο η πρόκριση στο  Champions League αλλά και παίκτες και προπονητές που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια ήταν μια εκ φύσεως επιθετική ομάδα και όμως οι στράικες που επιστρατεύτηκαν δεν έπεισαν. Σε αυτό λοιπόν έχουν ευθύνη και άλλοι πέρα από τους ίδιους τους επιθετικούς καθώς το βάρος της ερυθρόλευκης του δαφνοστεφανομένου είναι τέτοιο που θέλει παικταράδες για να το σηκώσουν!

Όλοι μαζί μια γροθιά λοιπόν για να είμαστε ενωμένοι και να κατατροπώνουμε κάθε αντίπαλο. Στόχος φυσικά και μάλιστα επικτακτικός η κατάκτηση του νταμπλ!

Θρύλος είσαι!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!