Uncategorized

Και στο Μιλάνο ήταν ωραία!!!

Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Αρμάνι επικρατώντας της Αρμάνι με 85-86.

Ο Μακλίν με 22 πόντους, με συμπαραστάτες του τους Στρένλινκς και Ρόμπερτς στην επίθεση, καθώς και τον Παπανικολάου με τις κρίσιμες άμυνες του στην τελευταία περίοδο ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα μας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να κερδίζουν με 5 πόντους(9-14), ωστόσο δέχθηκαν ένα μεγάλο σερί 12-0 και άφησαν την Αρμάνι να ξεφύγει με  7 πόντους(21-14), μέχρι την επιστροφή του Ρόμπερτς στο παρκέ που διαμόρφωσε με τρίποντο το 21-17 που ήταν και το σκορ της περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι και έφεραν δύο φορές το ματς στον πόντο, η πρώτη στο 13’ με γκολ-φάουλ του Παπανικολάου που έκανε το 26-25 και η δεύτερη στο 15’ με στεπ-μπακ τρίποντο του Μάντζαρη που έκανε το 29-28. Οι μιλανέζοι είχαν σε καλή μέρα τον Τζέρελς, αλλά ο Στρέλνικς με προσωπικό σερί 7 πόντων διαμόρφωσε το 33-35 βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Αν και η  ιταλική ομάδα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει ξανά, ο Ολυμπιακός με ένα σερί 6-0 και διαμόρφωσε το 35-41. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 42-46 με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 21-29.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να προηγηθούν. Κάπου εκεί ο Ρόμπερτς με ένα μικρό σερί 4 πόντων και μια καταπληκτική ασίστ στον Μακλίν ξεκόλλησαν την ομάδα μας δινόντας προβάδισμα 5 πόντων στην ομάδα μας. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αλλά ο Πρίντεζης με 5 συνεχόμενους  πόντους ήρθε για να δώσει το μεγαλύτερο μέχρι εκείνη την στιγμή προβάδισμα στην ομάδα μας, διαφορά 8 πόντων. Η ομάδα μας έφτασε να προηγείται και με 10 (53-63), αλλά η αδράνεια της άμυνας στα τελευταία δύο λεπτά επέτρεψε στον αντίπαλο να μειώσει και το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 62-66. Στην τελευταία περίοδο, η Αρμάνι πέρασε μπροστά στο σκορ με 72-70 για να ‘ρθει ο Ρομπέρτς με 2/2 βολές να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό, ωστόσο ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπους να αντιδράσει. Αρχικά με το τρίποντο του Παπανικολάου κάνοντας το 77-77 και έπειτα νε τις εύστοχες βολές του Τόμπσον κάνοντας το 79-79. Τα συνεχόμενα λάθη  φέρανε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, όμως ένα γκολ-φάουλ του Μακλίν 46’’ και μια καλή άμυνα του Παπανικολάου 30’’ πριν την λήξη έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας με σκορ 85-86.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!