Uncategorized

Το πρόγραμμα ως το τέλος του πρώτου γύρου

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει άλλα 6 παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου του Ελληνικού πρωταθλήματος και ρίχνοντας μια ματιά στις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει το 6 στα 6 μοιάζει εφικτό και… υποχρεωτικό!

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν έχουν ένα σχετικά βατό πρόγραμμα χωρίς κάποιο μεγάλο ματς.

Αρχικά ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή εντός με τον Πανιώνιο, ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και μετά ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Εν συνεχεία πηγαίνει στην Κέρκυρα εκτός, και μετά έρχεται στο Καραϊσκάκης ο Απόλλων Αθηνών. Ακολουθεί ο αγώνας με τον σκηροτράχυλο Παναιτωλικό εκτός για να κλείσει ο πρώτος γύρος με τα Γιάννενα εντός.

Όπως αναφέραμε πρόκειται για ένα βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος που δεν έχουν παίξει ακόμα μεταξύ τους ούτε ένα ματς, όμως μέσα σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό υπάρχουν και δύο αγώνες για το Champions League με την Σπόρτινγκ εκτός και τη Γιουβέντους εντός, με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη κούρασης και Rotation

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!