Uncategorized

Κλείδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ολυμπιακός, 0-2 την Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές στην αρχική του σύνθεση έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο του στην διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 0-2 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη έλεγχο σε ολόκληρη την αναμέτρηση και η πρώτη καλή του ευκαιρία καταγράφτηκε στο 17′ όταν ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής έχει απάντηση. Εν συνεχεία, και συγκεκριμένα στο 34′ ο Τοροσίδης συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Ναουέλ, ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στην περιοχή, εκείνη κατέληξε στον Μάνο, αλλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού σούταρε πάνω στον Σούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Τσιμίκα στην περιοχή της Παναχαϊκής, σωστά “φωνάζουν” οι “ερυθρόλευκοι” γιατί φαίνεται στο ριπλέι πως υπάρχει παράβαση. Βέβαια, το γκολ για τους Πειραιώτες δεν άργησε να έρθει καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 38′ και πάλι ο αρχηγός των φιλοξενούμενων σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και πήρε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ στην Πελοπόννησο. Ο Τοροσίδης θυμίζουμε είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και στην προηγούμενη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ντουντελάνζ. Σκορ στο ημίχρονο το 0-1.
Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι διακόπηκε λόγω επεισοδίων και χρήση χημικών από την αστυνομία εκτός γηπέδου με αποτέλεσμα οι παίκτες να οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια μετά από απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης. Πολύ άσχημες εικόνες πραγματικά, με φιλάθλους και παιδιά να προσπαθούσαν να απομακρυνθούν λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Ωστόσο, ακολούθως το κλίμα ηρέμησε και μετά από 18 λεπτά το παιχνίδι συνέχισε. Στο 69′ ο Ναουέλ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα καθώς μετά τις κόντρες πλάσαρε από κοντά τον Σούλη και έγραψε το 0-2. Τελικό σκορ στο παιχνίδι το 0-2 με τον Ολυμπιακό να πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας, Κολ, Μαυρίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο, Ναουέλ, Βρουσάι, Μάνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!