Uncategorized

Ερασιτέχνης για φίλημα και αυτό το Σαββατοκύριακο

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα διεύρυνε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (25-14, 25-17, 25-12) του Ηρακλή στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι με την Τουρ για την φάση των «32» του Challenge Cup που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (6/12) στις 18:00 στο Ρέντη. Από κει και πέρα κόντρα στον Ηρακλή ο Θρύλος έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση αγωνιζόμενος με σοβαρότητα και συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το φινάλε.

Όσον αφορά το βόλλεϊ γυναικών συνεχίστηκε το απόλυτο σερί νικών στο πρωτάθλημα της Volleyleague καθώς η ομάδα του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0 σετ  (10-25, 4-25, 11-25) του Μαρκόπουλου εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική, κάνοντας  το «7Χ7». Οι «ερυθρόλευκες» για ένα ακόμα ματς δεν έχασαν σετ και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση, δείχνοντας την απαιτούμενη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αντίθετα, σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα στις 17:00 αναμέτρηση της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.  Η αποστολή του Ολυμπιακού και οι διαιτητές του αγώνα δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψουν, καθώς ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Για το μπάσκετ γυναικών τώρα η επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις συνοδεύτηκε με ακόμα μία νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού που επικράτησε σχετικά εύκολα με 100-58 της ΔΑΦΝΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Γλυφάδα συνεχίζοντας ως η μόνη αήττητη ομάδα σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος

Τέλος στο Χάντμπολ ο Ολυμπιακός συνέχισε να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής καθώς επικράτησε με 32-27 του Φίλιππου Βέροιας, στο Ρέντη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!