Uncategorized

Βασιλιάς στο ΣΕΦ!

Ο Βασιλιάς Ολυμπιακός επικράτησε έστω και στην παράταση της Ρεάλ Μαδρίτης με 92-83 και συνέχισε το εξαιρετικό του σερί παραμένοντας στην πρώτη θέση.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Γιώργο Πρίντεζη που πέτυχε 21 πόντους ενώ από την Ρεάλ Μαδρίτης οι Ντόντσιτς και Κάρολ πέτυχαν συνολικά 57 πόντους!!! 33 ο πρώτος και 24 ο δεύτερος!

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη περίοδο ήταν πολύ καλός και πέρα από το πρώτο δίλεπτο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-6 από εκεί και πέρα πάτησε γκάζι και εκτόξευσε τη διαφορά από νωρίς στο +12 για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 10 πόντους (18-8).

Στην δεύτερη περίοδο οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διατήρησαν τη διαφορά σε ψηλά επίπεδα πάνω από 10 πόντους. Η Βασσίλισα βρήκε το ψυχικό σθένος όμως να αντιδράσει και με ένα σερί μείωσε τη διαφορά στους 4 πόντους κλείνοντας το ημίχρονο στο 34-30.

Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ συνέχισε να μειώνει φέρνοντας τη διαφορά στον πόντο 38-37. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και εκτόξευσε ξανά τη διαφορά στους 12 πόντους 52-40 με το δεκάλεπτο να κλείνει 56-47.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έλεγχε τη διαφορά φτάνοντας την ξανά σε επίπεδα 12 πόντων παρόλα αυτά 2 λεπτά πριν το τέλος με τρίποντο του Ρούντι και με ένα καλό σερί των Ισπανών η διαφορά έπεσε στους 2! Οι ερυθρόλευκοι  πέρασαν μπροστά με 5 όμως οι Μαδριλένοι μείωσαν στους 3 και με τρίποντο του Κάρολ 16 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε έκαναν το 72-72. Στην τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης στα 4 δευτερόλεπτα κέρδισαν φάουλ αλλά ο Συριανός καλαθοσφαιριστής αστόχησε και στις δύο βολές και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση!

Εκεί τα πράγματα ξεκίνησαν με ένα ρεσιτάλ τριπόντων από τον Κάρολ για τη Ρεάλ και τους Στρέλνιεκς και Πρίντεζη για τον Ολυμπιακό. Ο Πρι από εκεί καινπέρα ρο πήρε προσωπικά, έβαλε τα.. πεταχτάρια του κέρδισε τις άμυνες του μοίρασε ασσίστ και ο Θρύλος επικράτησε τελικά με 92-83!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!