Uncategorized

Οι αγώνες του Ερασιτέχνη το Σαββατοκύριακο και οι μεταδόσεις τους!


Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκ των οποίων τα τέσσερα είναι εντός έδρας και τα υπόλοιπα δύο εκτός.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 9/12, χρονικά προηγείται η αναμέτρηση της ομάδας πόλο γυναικών που θα φιλοξενήσει στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο την ομάδα της Βουλιαγμένης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β γύρου του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι του ερασιτέχνη στο youtube (OSFP tv) στης 14:30.
Δύο ώρες αργότερα άλλη μια γυναικεία ομάδα δίνει την μάχη της αφού τα κορίτσια του βόλεϊ υποδέχονται στο Ρέντη τον ΑΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ για την 9η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.
Στης 17:30 θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι του διημέρου καθώς οι άνδρες του πόλο ρίχνονται στην μάχη απέναντι στην Παρτιζάν στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική του LEN CHAMPIONS LEAGUE. Η αναμέτρηση θα καληφθειυ από την ERT WEB TV αλλά το απόγευμα εκείνο πρέπει να γεμίσει και πάλι η έδρα των ερυθρόλευκων.
Ακολουθεί το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για αυτές τις ημέρες αφού στης 18:30 ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ υποδέχεται τον θρύλο του βόλεϊ με σκοπό την συνέχιση των νικηφόρων αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου.
Από εκεί και πέρα την Κυριακή 10/12 υπάρχουν δύο αναμετρήσεις. Αρχικά νωρίς το μεσημέρι στης 13:00 το γυναικείο τμήμα φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Το πρόγραμμα του διημέρου κλείνει στο Ρέντη αφότου στης 16:00 θα λάβει χώρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα Χ.Α.Ν.Θ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ. Η κάλυψη του αγώνα θα γίνει από το OSFP TV.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!