Uncategorized

Πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην Πυγμαχία, κατακτώντας πανάξια τον τίτλο στους Άνδρες μέσα από μια συνολικά εντυπωσιακή πορεία όλων των αθλητών του που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/12).  

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη σε τέσσερις ημέρες στο «Π. Σαλπέας»  «βάφτηκε» «ερυθρόλευκο» στους Άνδρες με τους πυγμάχους του Θρύλου να διαπρέπουν! Ο εξαιρετικός απολογισμός του θριάμβου, ολοκληρώθηκε με τις τέσσερις πρωτιές του Ολυμπιακού στις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες, στα 64 κιλά με τον πρωταθλητή Αλέξανδρο Τσανικίδη, στα 69 κιλά με πρωταθλητή τον Πουλίκο Τσαγκράκο, στα 75 κιλά με τον Παύλο Τσαγκράκο και στα 91 κιλά με τον Παναγιώτη Κυρίμη. Χάρη στη συνολική προσπάθεια όλων των αθλητών του Ολυμπιακού, ο τίτλος έπιασε Λιμάνι και αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλων των συντελεστών αυτής της επιτυχίας. Εκτός από 4 χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν και επίσης 3 χάλκινα από τον Γιώργο Καρούκη στην κατηγορία των 60 κιλών, από τον Γιώργο Χορβαλάκο στην κατηγορία των 64 κιλών και από τον Φώτη Τζότζο στην κατηγορία των 75 κιλών

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του osfp.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!