Uncategorized

“Θα δούμε τελευταία στιγμή για τον Πρίντεζη”

Ο Ολυμπιακός πέταξε σήμερα το πρωί για την Γερμανία όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ για την Euroleague.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος έκανε δηλώσεις για το αυριανό ματς ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες και σε όσους επανήλθαν χωρίς όμως να μιλά με σιγουριά για την παρουσία αύριο του Γιώργου Πρίντεζη, δηλώνοντας:
“Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα θα δούμε πως θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή”.
Ενώ για το ματς σχολίασε:”Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγο του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!