Uncategorized

Μία νίκη και μία ήττα για το πόλο


Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα έκλεισε η σημερινή μέρα στο πόλο για άνδρες και γυναίκες.

Συγκεκριμένα οι άνδρες πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την άνετη νίκη με 19-2 κόντρα στο Ν.Ο. Πατρών στο Κολυμβητήριο «Αντ. Πέπανος». Οι Πειραιώτες που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές αφού δεν ταξίδεψαν στην Πάτρα οι  Γιόζιπ Πάβιτς, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Μουρίκης επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έκαμψαν με χαρακτηριστική ευκολία την αντίσταση των Πατρινών.  Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με το Ν.Ο. Πατρών αναδείχθηκε ο Σπύρος Γαβαλάς με 5 τέρματα. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (16/12, 15:30) με αντίπαλο το Φάληρο στο Παπαστράτειο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αντίθετα στις γυναίκες πήρε παράταση η υπόθεση πρωτιά στη Β΄φάση του πρωταθλήματος. Το 1-1 στη σειρά των αγώνων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη έγινε μετά το 9-8 στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο το Σάββατο (16/12 19:30). Ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στην πισίνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, είχε δυο δοκάρια στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν μπόρεσε να σκοράρει στο δεύτερο. Η αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή στις «ερυθρόλευκες» για να ολοκληρώσουν την ανατροπή και έτσι η σειρά θα ολοκληρωθεί σε τρίτο παιχνίδι με την ομάδα που θα πάρει τη νίκη το Σάββατο να μπαίνει στην Γ΄φάση με 6 βαθμούς. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά με δύο γκολ. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!