Uncategorized

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου του ερασιτέχνη

Και αυτή την εβδομάδα οι ομάδες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ρίχνονται στην μάχη προκειμένου να φέρουν όπως σχεδόν πάντα κάνουν το απόλυτο στις νίκες. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια το Σάββατο (13 Ιανουαρίου) και ένα την Κυριακή (14 Ιανουαρίου).

Ξεκινώντας λοιπόν από αύριο Σάββατο πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι αυτό της ομάδας βόλεϊ ανδρών που θα αντιμετωπίσει στης 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης τον Εθνικό για την 13 αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια ώρα αργότερα οι γυναίκες του βόλεϊ θα υποδεχθούν στο Ρέντη τον Α.Ο ΘΥΡΑΣ για την 12 αγωνιστική ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί από το OSFP TV. Εν συνεχεία το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας που είναι και το σημαντικότερο είναι αυτό ανάμεσα στην ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού και το Ανόβερο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Πρόκειται για την 6η αγωνιστική ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 στης 20:30.

Τέλος για την Κυριακή το πρόγραμμα περιέχει μόλις ένα παιχνίδι το οποίο αρχίζει στης 15:30 και είναι αυτό ανάμεσα στα κορίτσια του μπάσκετ των ερυθρόλευκων και του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ. Το παιχνίδι θα γίνει στο ΔΑΚ της Γλυφάδας και είναι η αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας στην 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!