Uncategorized

To Bέλγιο στον ημιτελικό νικώντας τη Βραζιλία

Το Βέλγιο έκανε την έκπληξη καθώς επικράτησε με 2-1 της Βραζιλίας και πέρασε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Πλέον μπροστά του θα βρει την Γαλλία η οποία θυμίζουμε πως κέρδισε 2-0 την Ουρουγουάη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρά υπέρ του Βελγίου καθώς αυτό κατάφερε και προηγήθηκε χάρις σε αυτογκόλ του Φερναντίνιο στο 13’. Βέβαια η παρέα του Λουκάκου έκανε δύο τα τέρματα της στο 31’ όταν ο ίδιος έκανε μια ωραία κούρσα, έδωσε στον Ντε Μπράινε και αυτός με φοβερό σουτ έγραψε το 0-2 παγώνοντας τους Βραζιλιάνους. Σκορ ημιχρόνου το 0-2.

Εν συνεχεία το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Βραζιλία με την διαφορά ότι αυτοί δεν μπόρεσαν να πετύχουν ισάριθμα γκολ με τους Βέλγους. Αν και λοιπόν η Σελεσάο είχε την κατοχή και τις φάσεις κατάφερε να μειώσει μόνο σε 1-2 με γκολ του Αγκούστο από κεφάλια στο 76’. Ακολούθως και μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης η Βραζιλία έκανε φάσεις αλλά χωρίς στόχο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έληξε 1-2 και το Βέλγιο να πέρασε στην επόμενη φάση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!