Uncategorized

“Δυστυχώς κάναμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας”

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:

«Μου αρέσει πάντοτε η αλήθεια, ξέρω να αναγνωρίζω. Σήμερα στεναχωρήθηκα πολύ με τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε εδώ και στεναχωρήθηκε. Τους έβλεπα, έκαναν τόσα χιλιόμετρα, ήρθαν να δουν μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο, δυστυχώς σήμερα κάναμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας, δεν μασάω τα λόγια μου, δεν ξέρω τι θα κάνουν οι παίκτες, με νοιάζει η αγωνιστικότητα των παικτών μου. Και στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε, υπάρχουν ατυχίες, δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των παικτών μου, ήρθαν όλοι του Αστέρα Τρίπολης. Εγώ δεν θέλω να παίρνει ο Ολυμπιακός πέναλτι «μαϊμούδες».

Ήταν 100% πέναλτι, ικανοποιήθηκα αφάνταστα, πήγα στον διαιτητή και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί τόλμησε να σφυρίξει πέναλτι. Άλλοι βλέπουν ανύπαρκτα πέναλτι στο 87ο λεπτό, εμείς θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα φτάνει να φέρουμε ξένους διαιτητές. Αυτούς που μας βάζουν και άλλους που βάζουν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ υπάρχει τεράστια διαφορά εναντίον των άλλων ομάδων με γκολ οφσάιντ και πέναλτι. Τέτοιες φάσεις γίνονται 30-40 σε κάθε παιχνίδι. Έχετε δει να σφυρίζει πέναλτι;

Επειδή μου αρέσει πρέπει να φερόμαστε έτσι. Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός και το πλήρωσε. Οι παίκτες να βάλουν το κεφάλι κάτω, όλοι έχουν δύσκολα ματς, θα τα πούμε μετά από πέντε, έξι αγωνιστικές. Ένα συγγνώμη απ’ τους φιλάθλους, αυτό δεν θα επαναληφθεί, δεν ήταν Ολυμπιακός. Τους υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, δεν έχουν πάρει τίποτα ακόμα, να κοιτάξουμε από δω και μπρος και ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας. Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, ό,τι και να κάνουν οι τριγύρω. Τολμούν να παίξουν με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι; Τελείωσε το παραμύθι της διαιτησίας. Άλλη διαιτησία στον Ολυμπιακό, άλλη στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!